Viime blogipostauksesta on kulunut jo tovi. Halu blogin kirjoittamiseen on ollut suuri, aika vain ei ole antanut periksi. Kiitos teille, että olette pitäneet meidät kiireisinä! Blogiaiheitakin on tullut ja mennyt kevään aikana; vanhan polyesterikuidun mikrokuidut, Second Hand & Vintage –vaatteiden hintataso, pidemmät tarinat tuotteidemme valmistajista… Mutta haluan nyt tauon jälkeen lähettää teille terveisiä ja kertoa Niin Muan lähiaikojen ja lähitulevaisuuden tapahtumista.

Verkkokaupan uudistus

Kotisivumme ja verkkokauppamme uudistuu syksyllä 2019. Teetimme asiakaskyselyn, johon saimme runsaasti vastauksia – kiitos kaikille vastanneille! Saimme paljon kiitosta tuotekuvista ja tuotekuvistamme sekä yleisestä työstämme Second Hand & Vintage –aatteen edistämiseksi.

 Risuja saimme verkkokaupan mobiilikäytettävyydestä ja käyttönopeudesta. Käyttönopeuteen on tehty jo korjaavia toimenpiteitä, mutta työ jatkuu. Mobiilikäytettävyys tulee paranemaan huimasti uudistuksen myötä ja pyrimme siihen, että tuotteita pystyy lajittelemaan usean eri ominaisuuden mukaan jatkossa.

Saimme myös erittäin hyviä kehityskohde-ehdotuksia, joista moni on toteutettavissa. Ikävä kyllä, emme jatkossakaan pysty kuvaamaan tuotteita mallien yllä. Kaikki tuotteet ovat lähes uniikkeja ja kokovalikoima rajattu – tarvitsisimme kuvauksiin aina useita eri kokoisia malleja, joka nostaisi tuotteiden hintaa huomattavasti. Mutta kuvia mallin (allekirjoittaneen) yllä voi aina pyytää sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Niin Mua Porvoojoki

Tervetuloa päiväreissulle Porvooseen! 

Muuttuva maailma 

Niin Mua on reilusti yli kaksi vuotta vanha. Tässä lyhyessä ajassa olemme huomanneet muutokset kuluttajissa. Kauan odottamamme muutoksen; tietoisuus vaatetusalan eettisistä ongelmista ja ympäristövaikutuksista on kasvanut. Avoimissa ovissamme vierailleet nuoret asiakkaat arvostavat toimintaamme ja kestävän kehityksen mukaista muotia ja somevaikuttajat ovat ottaneet kantaa ylikulutukseen. Hyvänä esimerkkinä ihanaakin ihanampi, tankotanssin nelinkertainen Maailmanmestari OonaK mainitsi Niin Muan tuoreimmassa IG-kuvassaan. Löydät kuvan täältä. 

Olemme muutoksen kynnyksellä. Jos autojen päästöjä rajoitetaan lainsäädännöllä, miksi ei myös vaatetusalan?

Kiitos, että olet asiakkaamme – voimme yhdessä muuttaa maailmaa nauttien samalla vaatteista ja muodista. Ostetaan paremmin, ostetaan parempaa ja arvostetaan jo olemassa olevia vaatteita.

Aurinkoisin kesäterveisin,
Maarit / Niin Mua