Niin Mua –tarina jatkuu

On elokuun viimeinen torstai-ilta. Istun täällä keskellä unelmaani, keskellä omaa Vintage ja Second Hand -myymälääni. Pop Up –myymäläkokeilun piti päättyä nyt elokuun lopussa, ylihuomenna, lauantaina, jolloin te luette tätä tekstiä. Mutta toisin kävi, suuren kysynnän johdosta kivijalkamyymälätoiminta jatkuu Porvoossa ainakin vuoden 2019 loppuun saakka. Enkä voisi olla
iloisempi!

Voin rehellisesti sanoa, että en jatka kivijalkamyymälätoimintaani pelkästään taloudellisista syitä. Myymälän vastaanotto on ollut uskomattoman positiivista – moni on kassalla rukoillut, että jatkaisin toimintaani ja kaukaisimmat asiakkaat ovat tulleet vierailulle Rovaniemeltä saakka! Tunnen lähes velvollisuudekseni jatkaa, olen sen teille velkaa.

Yritystoimintani yhtenä suurimpana tavoitteena on luoda Suomeen kiertotalouden alalle uusia työpaikkoja. Tämä tavoite konkretisoitui menneellä viikolla, kun palkkasin ensimmäisen työntekijäni. Tänään yksi, tulevaisuudessa kymmeniä. Te olette investoineet Niin Muaan, minä investoin tuotot yritykseni kasvuun, jotta yhä useampi suomalainen pääsisi nauttimaan kestävän
kehityksen mukaisesta muodista.

Haluan kiittää joka ikistä myymälässä vieraillutta asiakasta. Jos ette ole lähteneet myymälästä ostosten kera, olette lähteneet hymy huulillanne. Vierailu myymälässäni on aikamatka ja löytöretki, joka herättää muistoja ja nostaa tunteita pintaan. Olen kokenut aivan maagisia asiakaskohtaamisia. Kiitos teille – olette tehneet joka myymäläpäivästäni juhlaa!

Rakastan työtäni ja herään joka aamu innolla odottaen uutta päivää myymälässä, mutta Pop up–kokeilu on imenyt yrittäjästä mehut. Päivät ovat olleet antoisia, mutta todella pitkiä. En ole siivonnut kotiani kohta kolmeen kuukauteen ja mieheni on nähnyt minua pääosin nukkumassa…
Joten olen lomalla syyskuun ensimmäiset kaksi viikkoa, jotta jaksan antaa teille taas kaikkeni. Lomani aikana verkkokauppa on auki 24/7 ja myymälässä sinua palvelee ihana & aurinkoinen Nilla – ensimmäinen työntekijäni. Olkaa hänelle kilttejä. Myymälän aukioloajat löydät täältä.

Lopetan tämän blogitekstin viime viikolla asiakkaani kommenttiin myymälästäni: ”Parasta mitä Porvoossa on tapahtunut 10 vuoteen”. Suurkiitos teille kaikille – ilman teitä ei olisi meitä.

Terveisin,
Maarit / Niin Mua

Ps. Joku oli ehdottanut allekirjoittanutta Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi. Saa käydä äänestämässä täällä.

Kuva: Outi Paappanen / Uusimaa