Nyt siitä uskaltaa jo puhua ääneen. Avaamme lippulaivamyymälämme Porvooseen tammikuussa 2020. Me olemme ansainneet sen, te olette ansainneet sen.

Avasimme heinäkuussa Porvoon Lundinkadulle Pop Up –myymälän. Kahden kuukauden Pop Up –kokeilu venyi lähes puoleksi vuodeksi. Jo ensimmäisten viikkojen jälkeen oli selvää, että tätä valikoimaa ei voi enää maailmalta piilottaa. Eikä sitä enää voisikaan, olemme kasvaneet varastotilastamme yli jo aikaa sitten.

Mutta nyt on aika seuraavalle askeleelle! Olen järjettömän iloinen siitä, että asiakkaat ympäri Suomea ovet vierailleet myymälässämme ja ihastelleet laajaa valikoimaamme. Nyt haluan rakentaa myymälän, johon ei tulla pelkästään valikoiman vuoksi vain myös myymälän vuoksi. Haluamme antaa teille elämyksiä ja todistaa, että Vintage ja Second Hand –myymälä voi palvella kaikkia.

Avaammekin tammikuussa 2020 ensimmäisen ”oikean” myymälämme Porvooseen osoitteeseen Mannerheiminkatu 1. Emmekä voisi olla iloisempia! Myymälän sijainti, rakennuksen henki ja itse liiketila sopivat toiminnallemme täydellisesti. Lisäksi vastapäätämme sijaitsee Second Hand, interior& lifestyle –myymälä nimeltä Bohemia. Uskomme, että meissä yhdessä on entistäkin enemmän vetovoimaa!

Nyt alkaa raivokas suunnittelutyö. Kaikki myymäläkalusteemme ja –telineemme ovat myös kierrätettyjä, koska uskomme, että maailmassa on jo tarpeeksi materiaa. Tämä ei tee myymälän suunnittelusta helppoa, mutta uskomme, että lopputulos on kaiken työn arvoinen.

Suurkiitos kaikille, jotka ovat vierailleet myymälässämme! Näillä näkymin Pop Up –myymälämme on viimeistä kertaa avoinna jouluaattona 24.12. Samassa yhteydessä toivotamme kaikki vaatteiden myyjät vierailemaan myymälässä, mutta vain sovitulla ajalla. Tavaratulva on tällä hetkellä niin suurta, että sitä on rajoitettava oikealla ajoituksella. Suuret pahoittelut teille, jotka olette tulleet tarjoamaan tuotteitanne myyntiin, emmekä ole pystyneet niitä ostamaan. Myöhemmin sitten.

Kiitos, että olette kanssamme osa kestävää kehitystä ja rakentamassa Niin Muan tarinaa! Me olemme tulevaisuutta.

Syksyisin terveisin,
Maarit

Ps. Tässä tulevan myymälän Before-kuvat. After-kuvia odotellessa.

Vastaa