Niin Muan yksi arvoista on vastuullisuus. Vastuullisena yrityksenä suljemme ovemme poikkeuslain suosituksen mukaisesti 13.4. saakka.

Elämme poikkeuksellisia aikoja, joka vaatii poikkeuksellisia toimenpiteitä. Valtiontaholta tämä poikkeus tarkoittaa poikkeuslain käyttöönottoa, joka rajoittaa elämäämme kuukauden ajan. Kaikki valtiolliset ja kunnalliset palvelut suljetaan 13.4. saakka, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden toivotaan toimivan samoin.

Me Niin Muassa päätimme noudattaa suositusta, koska suosituksen taustalla on tärkeä syy; yhteiskuntamme heikompien suojelu ja korona-epidemian leviämisen hallinta.  Sulkemalla myymäläni kannustan ihmisiä pysymään kotona. Ymmärrän silti täysin pienyrittäjiä, jotka eivät tuotannollisista ja/tai taloudellisista syistä pysty sulkemaan oviansa.

Niin Muan toiminta poikkeuslain aikana ei suinkaan pysähdy totaalisesti:

  • Myymälässä saa vierailla yksityistapaamisajalla
    HUOM! Ei missään nimessä, jos tunnet itseäsi vähänkään kipeäksi!
  • Verkkokauppatilaukset voi noutaa myymälästä
  • Verkkokauppamme palvelee normaalisti 24/7
  • Instagram-kanavamme tarjoaa tuotteita edullisempaan suoramyyntihintaan

Alammekin heti huomisesta alkaen syöttää vauhdikkaasti uusia tuotteita verkkokauppaan ja teemme uusista tuotteista suoramyyntitarinoita Instagramiin. Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa ottaa Instagram-tilimme seurantaan: instagram.com/niinmua – tarinat näkyvät myös Facebook-tarinoissa, mutta toimivat Instagramissa paremmin. Lisäostokannustimena tarjoamme toimituskulut veloituksetta 31.3. saakka.

Itkin eilen, paljon. En siksi, että olen huolissani yritykseni taloudellisesta tilanteesta (vaikka sekin täysin aiheellinen itkunsyy on), vaan siksi, että sisäistin tilanteen vakavuuden ja ihmisten kärsimyksen. Tämän jälkeen tunsin häpeää siitä vihantunteesta, että en saa kuukauteen tehdä rakastamaani työtä – auttaa asiakkaitani löytämään vintage- ja second hand –vaatteita uuden ostamisen sijaan. Ja itkin taas.

Me kaikki tarvitsemme tukea joskus. Tässä tilanteessa me pienyrittäjät olemme ahtaalla. Valtion tukipaketti yrittäjälle on hyvä, mutta tarvitsemme apuanne. Pyydänkin nyt varsinkin sinua palkansaaja kaivamaan kuvettasi ja tukemaan pienyrittäjää. Osta lahjakortti, osta sukkapari, osta kierrätystekstiilistä valmistettu donitsi… Suosi pientä, suosi kotimaista.

Yhdessä me tämän selätämme. Sekä viruksen että taloudellisen ahdingon. Tärkeintä nyt on pitää huolta heikko-osaisista ja estää taudin leviäminen – me kaikki olemme siitä vastuussa.

Terveisin,
Maarit / Niin Mua

Ps. Lahjakorttimme löydät täältä.