Kierrätä vaatteesi kauttamme!

Kun sinulla ei ole enää käyttöä vaatteellesi tai asusteellesi, ympäristömyönteisin vaihtoehto on jatkaa tuotteen elinkaarta. Mikäli vaatteen elinkaari on päätöksessään, vaatteen ei tulisi päätyä kaatopaikalle, vaan uusiokäyttöön. Mahdollisuuksien mukaan sille tulisi antaa uusi elämä korjattuna, jotta vaatetusmateriaalien tuotannon ympäristövaikutukset olisivat mahdollisimman vähäiset. Otamme vastaan vaatelahjoituksien yhteydessä myös kodin tekstiilejä.

Pumpa Upcycle Oy

Kierrätä vanhat vaatteet ja kodin tekstiilit kauttamme! Tuotteet, joita emme voi enää korjata vaatetuskäyttöön, toimitamme yhteistyökumppanillemme Pumpa Upcycle Oy:lle. He suunnittelevat ja valmistavat suomalaisia upcycle-tuotteita kierrätystekstiilistä – esimerkiksi koirien petejä, kasseja ja tyynyjä. Tuotteita tehdään myös asiakastilauksina.

Lue lisää Pumpa Designin toiminnasta osoitteessa pumpaupcycle.com

Niin Mua Pumpa Upcycle

Mikäli haluat kierrättää vaatteesi ja tekstiilisi kauttamme, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottolomakkeen löydä täältä. Kierrätettäviä kodintekstiilejä otamme vastaan vaatelahjoitusten yhteydessä.

Myy vaatteesi meille!

Kun sinulla ei ole enää käyttöä vaatteellesi tai asusteellesi, ympäristömyönteisin vaihtoehto on jatkaa tuotteen elinkaarta; etsiä tuotteelle uusi käyttäjä! Me autamme sinua löytämään aarteellesi arvostavan kodin. Ostamme myyntiimme kaikenkuntoisia Second Hand & Vintage -vaatteita ja asusteita – myös korjattavia.

Arvostamme vaatteissa ja asusteissa seuraavia kriteerejä:

  • Tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja (valmistettu EU:ssa, Pohjois-Amerikassa, tmv. maassa tai valmistettu ennen 1990-lukua)
  • Tuotteet ovat korkealaatuisia
  • Tuotteet ovat ajattomia ja / tai persoonallisia
  • Tuotteet ovat Suomessa valmistettuja

Jos tuotteesi ei täytä yllä olevia kriteerejä, mutta koet, että ne sopisi valikoimaamme, ehdota rohkeasti! Mikäli yllä olevat kriteerit täyttyvät, toimi seuraavasti:

  1. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro lyhyesti tuotteistasi.
  2. Pyydämme sinua lähettämään kuvia tuotteistasi joko a. sähköpostilla, b. Facebook Messengerin kautta tai c. WhatsApp-sovelluksen avulla.
  3. Kun olemme vastaanottaneet kuvat, neuvottelemme hinnasta.
  4. Kun olemme sopineet ostohinnasta, lähetämme sinulle pakettikortin, jolla voit lähettää tuotteesi veloituksetta.
  5. Kun olemme vastaanottaneet tuotteet, tarkistamme ne ja maksamme sovitun kauppahinnan tilisiirrolla.

Joissain tapauksissa tarjoamme ostohinnan lisäksi / sijasta lahjakorttia verkkokauppaamme – kaikki on sovittavissa!

Älä lahjoita käytettyjä vaatteitasi ilmaiseksi pois, vaan myy ne meille! Yhdessä voimme parantaa maailmaa – ja nauttia muodista.

Muistathan, että voit samalla myös kierrättää kauttamme vaatteita ja tekstiilejä. Lue lisää kierrätysmahdollisuudesta täältä.

Niin Mua Myy meille vaatteesi