Kierrätä vaatteesi kauttamme!

Kun sinulla ei ole enää käyttöä vaatteellesi tai asusteellesi, ympäristömyönteisin vaihtoehto on jatkaa tuotteen elinkaarta. Mikäli vaatteen elinkaari on päätöksessään, vaatteen ei tulisi päätyä kaatopaikalle, vaan uusiokäyttöön. Mahdollisuuksien mukaan sille tulisi antaa uusi elämä korjattuna, jotta vaatetusmateriaalien tuotannon ympäristövaikutukset olisivat mahdollisimman vähäiset. Otamme vastaan vaatelahjoituksien yhteydessä myös kodin tekstiilejä.

Pumpa Upcycle Oy

Kierrätä vanhat vaatteet ja kodin tekstiilit kauttamme! Tuotteet, joita emme voi enää korjata vaatetuskäyttöön, toimitamme yhteistyökumppanillemme Pumpa Upcycle Oy:lle. He suunnittelevat ja valmistavat suomalaisia upcycle-tuotteita kierrätystekstiilistä – esimerkiksi koirien petejä, kasseja ja tyynyjä. Tuotteita tehdään myös asiakastilauksina.

Lue lisää Pumpa Designin toiminnasta osoitteessa pumpadesign.fi/

Mikäli haluat kierrättää vaatteesi ja tekstiilisi kauttamme, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottolomakkeen löydä täältä. Kierrätettäviä kodintekstiilejä otamme vastaan vaatelahjoitusten yhteydessä.