Niin Mua – kestävän kehityksen mukaisia muotikuvia!

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä blogipostaustamme!

Kestävä kehitys vaatii markkinointia ja kestävän kehityksen mukainen muoti vaatii muotikuvia. Lisäksi kuvien taustalla on oma henkilökohtainen agendani; haluan todistaa, että Second Hand & Vintage –vaatteilla ja asusteilla pystyy luomaan trendikkäitä ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia!

Party @ Kliffa&Klubi

 

 

Niin Muan tuoreimmat muotikuvat otettiin Porvoossa sijaitsevassa Kliffa & Klubi –ravintolassa sunnuntaina 19. marraskuuta. Heti kuvauslokaation selvittyä tiesin, että haluan kuvauksiin kaksi mallia ja kolme teemaa: After work, Party ja Disco. Disco-teema vaihtui kuvauksia edeltävänä iltana Dance-teemaksi, koska allekirjoittanut ei ollut Disco-teeman asukokonaisuuksiin tyytyväinen…

 

Party-teeman kuvia olettekin nähneet jo Niin Muan sosiaalisessa mediassa ja kotisivuilla. Tässä yksi lemppareistani:

Sneek peak – Behind the Scenes -kuvia kahdesta muusta teemasta:

UNELMATIIMI

Janica Lönn / Storm Photography

En olisi pystynyt tähän yksin. Ajatus kuvauksista oli jyskyttänyt takaraivossa jo pidemmän aikaa, mutta mitään en olisi ehtinyt saada aikaiseksi, ellei luottovalokuvaajani ja ystäväni Janica, olisi ottanut yhteyttä ja ehdottanut uusia kuvauksia. Janicahan otti alkuvuodesta ensimmäiset muotikuvamme. Lokaationa tällöin toimi taloyhtiömme ullakko… Muistatko nämä?

Lisätietoa Janicasta löydät täältä: http://stormarts.fi/

MUAH BY MENNA

Sekä ensimmäisten että toisten muotikuvien hius- ja meikkitaiteilijana toimi ystäväni ja oma luottokampaajani, Menna. Menna on niin taitava! Minun tarvitsee vain sanallisesti kuvailla, mitä haluan, ja Menna luo sen. Lisäksi Menna on helkkarin hauska! Menna työskentelee Studio Helsingissä. Lisätietoa: http://www.hiusstudiohelsinki.com/

JANNE & INA

Pikkuveljeni Janne on toiminut alusta asti Niin Muan tuotekuvaajana. Tällä kertaa Janne ja hänen tyttöystävänsä Ina, joka on muutoinkin mukana Niin Muan toiminnassa, toimivat kuvausassistentteina.  Janne on myös näiden blogipostauksen Behind the Scenes –kuvien takana (lukuunottamatta yhteiskuvaa, jonka Janica on ottanut ajastetulla laukaisimella).

Onni on Niin Mua

Tiedättekö, miltä tuntuu, kun näkee onnistuneen lopputuloksen? Kun edellisenä iltana hätä housussa silittää vaatteita ja pohtii, onko asukokonaisuuksissa mitään tolkkua? Onko minulla mitään tyylitajua? Miksi jätin päivätyöni?

Kun näin lopputuloksen, koin iloa ja ylpeyttä. Minä tein tämän. Me teimme tämän. Tekemisessäni on järkeä. Minulla on tyylitajua. Ja on täysin oikein, että jätin päivätyöni ja lähdin tavoittelemaan omaa unelmaani – tekemään työtä kestävän kehityksen eteen ja toiminnallani olemaan osa kiertotaloutta.

Olen onnekas. Olen onnekas, kun saan pyörittää pientä yritystäni nimeltä ”Niin Mua”. Olen onnekas, koska olen saanut apua. Olen onnekas, sillä ympärilläni on lahjakkaita ihmisiä.

Kiitos Janica, Menna, Janne, Ina, Armi, Anni ja Kliffa&Klubi!

 

Talvisin terveisin,
Maarit