Niin Mua -kesäkuvaukset Porvoossa

Olipa kerran kesä. Ja kuvaukset. Porvoossa.

Ja olipa jo korkea aikakin! Viime kuvauksista on jo yli puoli vuotta aikaa – mihin aika on mennyt? Myönnetään, vuosi on ollut kiireinen. Varastomme on kasvanut kasvamistaan, ja se on työllistänyt kokopäiväisesti. Tuotteita verkkokaupassa on tällä hetkellä yli 1500 ja 500 odottaa vielä verkkokauppaan pääsyä. Tähän väliin oli hyvä ottaa vähän muotikuvia!

Yrityksemme toimitilat sijaitsevat Porvoossa, joten oli enemmän kuin luonnollista, että käyttäisimme kesäistä Porvoota kuvauslokaationa. Kuvasimme heinäkuun sunnuntaina Porvoon vanhassa kaupungissa ja Porvoon vanhalla rautatieasemalla. Kolmanneksi lokaatioksi valikoitui jälleen asuintalomme ylimmän kerroksen tuuletushuone.

Olemme käyttäneet edellisissä kuvauksissa nuoria mallinalkuja, mutta tällä kertaa halusin tehdä jotain täysin erilaista. Jo ennen edellisiä kuvauksia ajattelin, että ystäväni ja meikkaaja-maskeeraajamme Mennan ulkonäkö ja –muoto sopisi täydellisesti Niin Muan brändin persoonaan. Enkä voisi olla tyytyväisempi! Me Niin Muassa haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa hyväksi ja kauniiksi – ikään tai kokoon katsomatta. Menna edustaa tätä aatetta täydellisesti: hän on hauska, itsenäinen ja itsevarma – ja kaiken lisäksi hän superkaunis.

Yhteistyömme Storm Photographyn Janican kanssa on ollut aikaisemminkin niin helppoa ja sujuvaa, että Janica oli ehdoton valinta kuvaajaksi. On uskomatonta, miten omassa päässä visioitu kuva realisoituu todeksi Janican linssin kautta – ihan kuin meillä kaikilla olisi telepaattinen yhteys. StormArts-kotisivut löydät täältä.

Lisäksi meillä on hauskaa yhdessä. Niin hauskaa, että on ihme, että kuvaamisesta tulee yhtään mitään, kun nauramme yhdessä vedet silmissä.

Nyt pitäisi valita parhaat kuvat käyttöön yli 400 kuvasta. Ehdottomasti koko kuvausprosessin vaikein vaihe. Toivottavasti pidätte uusista kuvistamme! Second Hand & Vintage –vaatteilla ja asusteilla saa upeita, ajankohtaisia kokonaisuuksia aikaan!

Kesäterveisin,
Maarit / Niin Mua