Terveisiä ja tarinoita!

En voi aloittaa tätä blogitekstiä kommentoimalla, että kesä on jo nurkan takana. Koska kesä on jo täällä! Aurinko on hellinyt meitä jo usean viikon ajan! Ihanaa – aurinko antaa energiaa!

Kevät Niin Muassa on ollut superkiireinen – kiitos asiakkaidemme ja medianäkyvyyden. Paikallislehti Uusimaa kirjoitti toiminnastamme kivan artikkelin maaliskuussa. Sama artikkeli julkaistiin myös Helsingin Uutisissa. Voit lukea artikkelin täältä. Olemme saaneet valehtelematta lähes 50 yhteydenottoa ihmisiltä, jotka haluavat myydä vanhat vaatteensa meille! Olemme viimeisen parin kuukauden aikana vierailleet useiden asiakkaiden luona, vastaanottaneet paketteja ympäri Suomea ja ostaneet sisään satoja, ”uusia” tuotteita!

Olemme syöttäneet hullun lailla uusia tuotteita kauppaan, mutta usea helmi odottaa vielä esillepääsyään. Verkkokaupassamme on tällä hetkellä yli 1300 tuotetta! Ja noin 500 tuotetta on vielä matkalla kauppaan. Myönnämme, varastotila on loppu ja yrittäjän koti on täyttynyt kestokasseista, jotka ovat täynnä mitä ihanimpia Vintage ja Second Hand –herkkuja!

Tuotteita, joilla on tarina kerrottavana

Olemme tavanneet ihania ihmisiä, jotka ovat kertoneet mitä ihanimpia tarinoita tuotteista, jotka ovat nyt päätyneet meille myyntiin. Tässä muutama:

Tämän kaksiosaisen vakosamettipuvun edellinen omistaja osti puvun tapaamiseen Urho Kekkosen kanssa. Tapaaminen sijoittui 1970-luvulle, jolloin puvun entinen omistaja sai kutsun nauhoittamaan UKK:n puhe. Tilanteeseen ei kuulemma ollut mitään asiaa ilman hametta, joten puvun omistaja joutui ostamaan itsellensä tilanteeseen sopivan asun. Nauhoituksen jälkeen puvun edellinen omistaja oli omien sanojensa mukaan kumarrellen kasannut laitteita, kun Kekkonen oli tullut kysymään, että ”noh, menikös sinne jotain nauhalle?”

 

 

Finnairin lentohenkilöstö on kautta aikain pukeutunut tyylikkäästä suomalaiseen designiin. Näin myös 1980-luvulla. Tällöin virka-asuun kuului kotimaisen Three Bags Oy:n valmistama nahkainen käsimatkatavaralaukku. Vain Finnairin henkilöstöllä oli oikeus ostaa ja käyttää tätä laukkua, mutta laukun edellinen omistaja sai suostuteltua Finnairilla työskentelevän ystävänsä ostamaan laukun hänelle. Laukku maksoi tuolloin 1000 markkaa!

Tätä upeaa 70-luvun tikkitakkia on käytetty vain kerran. Takin meille myynyt henkilö kertoi, että takki on hänen tyttärelleen kummitätinsä toimesta ostettu. Tytär puki takin yllensä kouluun ensimmäisenä koulupäivänä kesäloman jälkeen, mutta ikäväkseen joutui takin johdosta kiusan kohteeksi. Tästä syytä takkia ei enää koskaan käytetty tapahtuneen jälkeen. Onni onnettomuudessa – toivottavasti joku saa tästä ihanan takin itsellensä ja todistaa kaikille kiusaajille, kuinka hieno takki on!

Me Niin Muassa rakastamme tuotteita, joilla on tarina kerrottavana! Nämä tuotteet ovat hurmaavia, persoonallisia ja yksilöllisiä – aivan kuten asiakkaamme.

Aurinkoa kevätpäiviin!

Parhain terveisin,
Maarit / Niin Mua