TOIMITUSTAVAT JA -EHDOT

Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, 1-2 päivän sisällä tilauksesta, usein jo samana päivänä. Mikäli tilauksellasi on poikkeuksellinen kiire, laitathan sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Toimitamme toistaiseksi vain Suomeeen.

Toimitusmaksut ja -ehdot

Postituskulut tilaukselle, joka toimitetaan Postin noutopisteeseen tai paketti-/SmartPost -automaattiin, on 7,90€. Postituskulut pikkupaketille, joka mahtuu postilaatikkoon / postiluukusta, ovat 3,90€. Palautus on maksuton. Huomaathan, että emme hyvitä toimituskuluja, jos kaikki tuotteet / osa tilatuista tuotteista palautetaan.

Nouto Postin toimipisteestä

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi ilmoittamasi osoitteen mukaiseen lähimpään Postin toimipisteeseen.

Nouto Postin pakettiautomaatista / SmartPost-automaatista

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin / SmartPost-automaattiin. Kun paketti saapuu valitsemaasi automaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta. Muista säilyttää tekstiviesti mahdollista palautusta varten.

HUOM! Jos valitset toimitustavaksiPostin pakettiautomaatin / SmartPost-automaatin, ilmoitathan matkapuhelinnumerosi! Saat lokerokoodin tekstiviestillä antamaasi matkapuhelinnumeroon.

Pikkupaketti

Voit valita toimitustavaksi Pikkupaketin, kun tilaat pieniä tuotteita. Pikkupaketin on mahduttava kirjekuoreen / postiluukusta.

Pikkupakettiin mahtuvat esimerkiksi korut, huivit ja hyvin kevyt vaatetus (kevyet puserot/paidat, pienet hameet). Pakettiin ei mahdu jakut, housut, paksummat hameet tai useampi vaatetustuote.

Nouto

Voit noutaa tilauksesi Porvoosta osoitteesta Linnankoskenkatu 39. Löydät lisätietoa toimitilastamme täältä. Satunnaisesti tuotteen voi noutaa myös Helsingin keskustasta.