Toimituskulut 0€ 31.3.2020 saakka. Palautus maksullinen; jos palautat 31.3.2020 mennessä tehdyn tilauksen, vähennämme hyvityssummasta toimituskulut 3,90€ (pikkupaketti) tai 7,90€ (normaali paketti).

Toimitusmaksut ja -ehdot

Postituskulut tilaukselle, joka toimitetaan Postin noutopisteeseen tai paketti-/SmartPost -automaattiin, on 7,90€. Postituskulut pikkupaketille, joka mahtuu postilaatikkoon / postiluukusta, ovat 3,90€. Palautus on maksuton. Huomaathan, että emme hyvitä toimituskuluja, jos kaikki tuotteet / osa tilatuista tuotteista palautetaan.

 
Nouto Postin toimipisteestä

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi ilmoittamasi osoitteen mukaiseen lähimpään Postin toimipisteeseen.

 
Nouto Postin pakettiautomaatista / SmartPost-automaatista

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin / SmartPost-automaattiin. Kun paketti saapuu valitsemaasi automaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta. Muista säilyttää tekstiviesti mahdollista palautusta varten.

HUOM! Jos valitset toimitustavaksiPostin pakettiautomaatin / SmartPost-automaatin, ilmoitathan matkapuhelinnumerosi! Saat lokerokoodin tekstiviestillä antamaasi matkapuhelinnumeroon.

 
Pikkupaketti

Voit valita toimitustavaksi Pikkupaketin, kun tilaat pieniä tuotteita. Pikkupaketin on mahduttava kirjekuoreen / postiluukusta.

Pikkupakettiin mahtuvat esimerkiksi korut, huivit ja hyvin kevyt vaatetus (kevyet puserot/paidat, pienet hameet). Pakettiin ei mahdu jakut, housut, paksummat hameet tai useampi vaatetustuote.

 

Nouto

Voit noutaa tilauksesi Porvoosta osoitteesta Mannerheiminkatu 1. Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa. Löydät lisätietoa myymälästämme täältä