Toimitusmaksut ja -ehdot

Postituskulut tilaukselle, joka toimitetaan Postin noutopisteeseen tai paketti-/SmartPost -automaattiin, on 1.5.2020 alkaen 5,90€. Postituskulut pikkupaketille, joka mahtuu postilaatikkoon / postiluukusta, ovat 3,90€. Postikulut kotipaketille, joka toimitetaan kotiovelle arkipäivinä klo 08-16 aikavälillä, ovat 9,90€.Palautus on maksuton*. Huomaathan, että emme hyvitä toimituskuluja, jos kaikki tuotteet / osa tilatuista tuotteista palautetaan.

*=Toimituskulut 0€ -kampanjan aikana palautus on maksullinen ja maksu (3,90/5,90/7,90/9,90€) peritään hyvitettävästä summasta. 

 
Nouto Postin toimipisteestä (5,90€)

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi ilmoittamasi osoitteen mukaiseen lähimpään Postin toimipisteeseen.

 
Nouto Postin pakettiautomaatista / SmartPost-automaatista (5,90€)

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin / SmartPost-automaattiin. Kun paketti saapuu valitsemaasi automaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta. Muista säilyttää tekstiviesti mahdollista palautusta varten.

HUOM! Jos valitset toimitustavaksiPostin pakettiautomaatin / SmartPost-automaatin, ilmoitathan matkapuhelinnumerosi! Saat lokerokoodin tekstiviestillä antamaasi matkapuhelinnumeroon.

 
Pikkupaketti (3,90€)

Voit valita toimitustavaksi Pikkupaketin, kun tilaat pieniä tuotteita. Pikkupaketin on mahduttava kirjekuoreen / postiluukusta.

Pikkupakettiin mahtuvat esimerkiksi korut, huivit ja hyvin kevyt vaatetus (kevyet puserot/paidat, pienet hameet). Pakettiin ei mahdu jakut, housut, paksummat hameet tai useampi vaatetustuote.

Kotipaketti (9,90€)

Valitse toimitustavaksi kotipaketti (9,90€), jos haluat, että paketti toimitetaan kotiovellesi. Paketti toimitetaan arkipäivänä aikavälillä 08-16, vastaanottajalle soitetaan etukäteen.

HUOM! Mikäli haluat, että paketti jätetään oven eteen, ilmoita asiasta tilauksen kommenttikentässä.

Nouto

Voit noutaa tilauksesi Porvoosta osoitteesta Mannerheiminkatu 1. Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa. Löydät lisätietoa myymälästämme täältä