50-luvun kellohelmainen mekko – 34

39,90

Todella kaunis ja hurmaava, itse kotikoneella valmistettu kesämekko. Koska mekko on itse valmistettu, on se täysin uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja kankaan perusteella valmistettu 1950-luvulla, mutta saattaa olla  uusiotuotantoa. Valmistettu puuvillasekoitekankaasta, jossa pieni, herkkä kukkakuosi ja pintastruktuuri. Ihana tyttömäinen malli. Vyötäröllä muotokaitale, jonka ylä- ja alareunassa koristeelliset kaitaleet. Hameosa kaksinkertainen ja laskostettu. Yläosalla venepääntie. Kiinnitys niskasta metallivetoketjulla ja hakasella. Mekkoa valmistuksen jälkeen käsin muokattu, mutta muutoin todella hyväkuntoinen, kaunis ja näyttävä mekko kesäpäivään tai -juhlaan.

Kokoarvio 34. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Kuvaus

Todella kaunis ja hurmaava, itse kotikoneella taidokkaasti valmistettu kesämekko. Koska mekko on itse valmistettu, on se täysin uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu 1950-luvulla, mutta todennäköisesti uusiotuotantoa. Valmistettu vahvasta puuvillakankaasta, jossa herkkä kukkakuosi. Ihana tyttömäinen malli. Vyötäröllä muotosauma, jolla kuminauha. Hameosa vahvasti laskostettu. Kiinnitys niskasta vetoketjulla. Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja näyttävä kellohelmainen mekko kesäpäivään tai -juhlaan.

Kokoarvio 34. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Puuvilla
Arvio, ei materiaalitietoja

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 76
Vyötärön ympärys, cm 62*
Yläosan etupituus, cm (olka-vyötärö) 35
Hameosan pituus, cm 53
Selän leveys, cm 30
Olan pituus, cm 7

*=venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Saatat myös pitää...