Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Amis, fleecepintainen paitajakku 90-luvulta - 38/M

34,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Ihanan pehmeä, Amis Oy:n Suomessa valmistama paitajakku 90-luvulta. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu fleecepintaisesta, paksusta trikookankaasta. Ei vuorta. Kauluskäänne ja hihansuut eläinkuosikangasta. Ajaton, helppo paitajakkumalli. Kiinnitys pääntiellä yhdellä napilla. Todella huomaamatonta nyppyä pinnassa (joka lähtee harjauksessa – pesuohjeessa kehotus harjauksesta pesun jälkeen), muutoin todella hyväkuntoinen ja persoonallinen paitajakku ulko- tai sisävaatekäyttöön!

Kokomerkintä C38, mutta sopii mallinsa johdosta M-koolle. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Amis Oy:stä

Maija Komulainen ja Anneli Pohjanhovi perustivat 1975 aikuisten naisten kevyeen vaatetukseen erikoistuneen Amis Oy:n. Amis- ja Amica-mallistot suunniteltiin team-työnä ja niitä valmisti kolmisenkymmentä työntekijää Helsingin Vallilassa. Keväästä 1995 lähtien yrityksen toimitusjohtajana toimi Tytti Korpimies. Yritys meni konkurssiin vuonna 2008.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Taloussanomat

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 98
Vyötärön ympärys, cm 98
Etupituus, cm (olka-helma) 53
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 40
Olan pituus, cm 11,5
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 61

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38, 40, M

Väri

,