Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Amis, luonnonvalkoinen pusero - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomen Helsingissä Amis Oy:n  valmistama luonnonvalkoinen pusero. Koska pusero on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Niskalapun muotokielen perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu kevyestä, helppohoitoisesta ja kauniisti laskeutuvasta kankaasta. Ihana, pusakkamainen malli. Helmassa etukappaleella vyötärökaitale, takakappaleella kuminauhoitus. Olkasaumalta avolaskokset miehustaan. Pussihiha. Kilpikonnakaulus. Kiinnitys hohtavin muovinapein.  Toinen hihansuunkäänteen nappi puuttuu, muutoin erittäin hyväkuntoinen ja hurmaava, kotimainen pusero 70-luvulta!

Yhdistä rennosti Loose Fit -farkkujen kanssa tai kesäpäivään kellohelmaisen hameen kanssa!

Kokomerkintä C38. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, jonka rinnanympärys on 96 cm, vyötärönympärys 70 cm ja lantionympärys 98 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Amis Oy:stä

Maija Komulainen ja Anneli Pohjanhovi perustivat 1975 aikuisten naisten kevyeen vaatetukseen erikoistuneen Amis Oy:n. Amis- ja Amica-mallistot suunniteltiin team-työnä ja niitä valmisti kolmisenkymmentä työntekijää Helsingin Vallilassa. Keväästä 1995 lähtien yrityksen toimitusjohtajana toimi Tytti Korpimies. Yritys meni konkurssiin vuonna 2008.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Taloussanomat

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Helman ympärys, cm 90*
Etupituus, cm (olka-helma) 61
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 59

*=venyttämättönänä, vyötärö osittain kuminauhoitettu. Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.