Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Amis Oy, valkoinen vintage-leninki - 32/34

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Amis Oy:n, Suomessa valmistettu vintage-leninki. Koska leninki on Suomessa valmistettu, on se myös vastuullisesti valmistettu. Niskalapun ja mekon muotokielen perusteella 1960-luvulla valmistettu. Valmistettu hengittävästä, luonnonvalkoisesta puuvillasekoitteesta, jossa vohvelikangasmainen kohokuviointi. Kaksiosainen malli: yläosa lyhythihainen. Olkasaumalla avolaskostus. Pieni kauluskäänne, lyhyet holkkihihat ja rintatasku, joilla kaikilla pitsireunus. Vyötäröllä muotosauma, sivusaumoilla vyölenkit. Mukana solmittava vyö. Kiinnitys keskietusaumasta napeilla. Uudenveroinen, Suomessa valmistettu vintage-leninki arkeen ja juhlaan – toista samanlaista ei vastaan tule!

Kokomerkintä 32, mutta sopinee nykymittastandardeilla myös koolle 34. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Amis Oy:stä

Maija Komulainen ja Anneli Pohjanhovi perustivat 1975 aikuisten naisten kevyeen vaatetukseen erikoistuneen Amis Oy:n. Amis- ja Amica-mallistot suunniteltiin team-työnä ja niitä valmisti kolmisenkymmentä työntekijää Helsingin Vallilassa. Keväästä 1995 lähtien yrityksen toimitusjohtajana toimi Tytti Korpimies. Yritys meni konkurssiin vuonna 2008.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Taloussanomat

Materiaali ja pesuohjeet

80 % puuvilla / 20 % polyesteri

Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 90
Vyötärönympärys, cm 70
Yläosan etupituus, cm 40
Hameosan pituus, cm 71
Olan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 25

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!