Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Amis Oy, violetti vintage-leninki - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Amis Oy:n, Suomessa valmistettu vintage-leninki. Koska leninki on Suomessa valmistettu, on se myös vastuullisesti valmistettu. Niskalapun ja mekon muotokielen perusteella 1960-luvulla valmistettu. Valmistettu hengittävästä viskoosikankaasta, jossa mustalla pohjalla violetti kuosi ja vaaleanpunaisia pieniä kukkia. Kaksiosainen malli: yläosalla pieni kauluskäänne ja pitkät hihat, joilla hihansuunkäänne. Vyötäröllä muotosauma ja kuminauha, sivusaumoilla vyölenkit. Mukana samasta kankaasta valmistettu solmittava vyö. Kiinnitys keskietusaumasta napeilla. Erittäin hyväkuntoinen, Suomessa valmistettu violetti vintage-leninki arkeen ja juhlaan – toista samanlaista ei vastaan tule!

Kokomerkintä 32, mutta sopinee paremmin koolle 36/38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Amis Oy:stä

Maija Komulainen ja Anneli Pohjanhovi perustivat 1975 aikuisten naisten kevyeen vaatetukseen erikoistuneen Amis Oy:n. Amis- ja Amica-mallistot suunniteltiin team-työnä ja niitä valmisti kolmisenkymmentä työntekijää Helsingin Vallilassa. Keväästä 1995 lähtien yrityksen toimitusjohtajana toimi Tytti Korpimies. Yritys meni konkurssiin vuonna 2008.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Taloussanomat

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 100
Vyötärönympärys, cm 66*
Yläosan etupituus, cm 44
Hameosan pituus, cm 73
Selän leveys, cm 44
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 59

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!