Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Annika of Botnia, vintage-leninki - 40/42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Annika-Mekko Oy:n Vaasassa valmistettu Annika of Botnia -tuotemerkin vintage-leninki. Koska leninki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotetietolappujen perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu helppohoitoisesta ja kauniisti laskeutuvasta polyesteritrikoosta, jossa luonnonvalkoisella pohjalla kaunis murretun sävyinen kukka-/lehtikuosi. Upea kaksiosainen malli, vyötäröllä leikkaus ja kuminauha. Yläosa puseromallinen: pienet kauluskäänteet ja nappikiinnitys. Olkasaumalla runsas laskostus. Lyhyt holkkihiha. Alkuperäinen, vyönä käytettävä nyöri tallella. Uudenveroinen,  kaunis ja ajaton Annika of Botnia -leninki arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä D40, sopinee myös koolle 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 78*
Yläosan etupituus, cm 44
Hameosan pituus, cm 70
Olan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 21

*=venyttämättömänä, vyötärö kokonaan kuminauhoitettu. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!