Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Ari Exclusiv, sininen kesämekko - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Näyttävä ja raikas Länsi-Saksassa valmistettu Ari Esclusiv -merkkinen sininen kesämekko. Koska mekko on Länsi-Saksassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, ennen vuotta 1991. Muotokielen ja tuotetietolappujen perusteella valmistettu 1970-luvlla. Valmistettu kevyestä, helppohoitoisesta ja kauniisti laskeutuvasta polyesteritrikoosta, jossa sinisellä pohjalla sinisiä, vihreitä ja pinkkejä väriblokkeja. Vyötäröllä kuminauha. Sivusaumoissa pienet vyölenkit. Yläosalla pienet, halkiolliset holkkihihat. V-pääntie, jolla turkoosi kanttinauha. Hameosan sivusaumoilla halkiot. Uudenveroinen, näyttävä kesämekko kesäkadulle!

Kokomerkintä D38 / GB12 / F40 / US10. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 70*
Yläosan etupituus, cm 51
Hameosan pituus, cm 72
Olan leveys, cm 29

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!