Australian by L’Alpina, italialainen verryttelypuku 90-luvulta – XL

57,90

Ihana, Italiassa Australian by L’Alpina -tuotemerkin valmistama verryttelypuku 90-luvulta. Koska puku on Italiassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu sileästä ja hengittävästä harmaansinisen denimin sävyisestä viskoosi-puuvilla-pellavasekoitteesta. Yksityiskohdat tuulipukukangasta, jossa aikakautensa graafinen kuosi. Kuosin sävyinä pinkki, oliivinvihreä, vaalea violetti, ruosteenruskea, musta ja valkoinen. Pukuun kuuluu takki ja housut.

Rento ja ajaton takkimalli, jossa kauniit leikkaukset. Graafista kangasta etukappaleen keskellä, takahelmassa, kauluksen reunassa ja kyynärpäällä. Kirjailtu kenguru-logo vasemmalla rinnalla. Pystykaulus. Kiinnitys muovivetoketjulla. Vetoketjukiinnitteiset etutaskut. Kuminauhoitus ranteella ja helmassa.

Suoralahkeiset housut, joissa vetoketju lahkeen ulkosyrjällä. Kuminauhoitettu vyötärökaitale graafista kangasta. Kiristysnaru vyötärön sisäpuolella. Sivutaskut. Australian-kirjailu vasemmalla reidellä.

Todella hyväkuntoinen ja ihana verryttelypuku 90-luvulta!

Kokomerkintä miesten 52, joka vastaa noin kokoa XL, sopinee naisten koolle 2XL. Tarkemmat kokotiedot alla.

1 varastossa