Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Bitter Jeans, vaaleat Mommy Fit -farkut - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todennäköisesti Suomessa valmistetut Bitter Jeans -merkkiset vaaleat farkut. Koska farkut on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvun lopulla / 1990-luvun alussa. Hoito-/koko-/valmistajatiedot haalistuneet. AIDOT Mommy Fit -farkut, jossa korkea vyötärökorkeus ja alaspäin kapeneva lahje, reidestä löysät.  5-taskumalli: kolme taskua etukappaleella ja kaksi takataskua. Etukappaleen pikkutaskulla ja takataskuilla kauniisti kuluneet somisteet. Kiinnitys metallivetoketjulla ja painonapilla. Toisella lahkeella kaksi pienen pientä ruskeaa maalitahraa jotka eivät käyttöä haittaa. Laadukkaat, yksilölliset ja persoonalliset farkut, joiden muotokieli sopii täydellisesti myös tämän hetken trendeihin!

Kokoarvio 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 78
Lantion ympärys, cm 104
Lahkeen ympärys, cm 32
Vyötärökorkeus etu, cm 28
Vyötärökorkeus taka, cm 41
Ulkosauman pituus, cm 109

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.