Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Bonet, käyttämätön kotimainen kirjoneulepaita 60-luvulta – S (M)

42,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Ihana, Toivos Tuote Oy:n Bonet -tuotemerkin Lahdessa valmistama kirjoneulepaita 60-luvulta. Paita on ostettu vanhan vaatekaupan jäämistöstä, joten se on täysin käyttämätön. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Tuotelappujen perusteella valmistettu 1960-luvulla. Sileää ja mukavantuntuista neulosta akryyli-mohairsekoitteesta. Pohjaväri hiekanruskea. Kirjoneuloksen sävyinä punertava ruskea ja mustanruskea. Ajaton, pitkähihainen paitamalli, jossa pyöreä pääntie. Joustinneulosta kädentiellä, helmassa ja pääntiellä. Uudenveroinen, kaunis ja lämmin neulepaita 60-luvulta!

Kokomerkintä M, mutta sopinee nykymittastandardeilla paremmin koolle S. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

70 % akryyli
30 % mohair

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 88
Helman ympärys, cm 48
Etupituus, cm 56
Olan pituus, cm 17
Hihan pituus, cm 56

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

34, 36

Väri

,