Brandtex, luonnonvalkoinen juhlapaita – 42

12,95

Tanskalaisen Brandexin valmistama luonnonvalkoinen juhlapaita, joka sopii hyvin myös arkikäyttöön. Klassinen kauluspaitamalli. Kevyesti sisäänotettu, kaarrettu helma ja sivusaumoissa pienet halkiot.2/3-pituiset hihat. Nappikiinnitys. Kovitetut kauluskäänteen ja kalvosimet. Pienet muotolaskokset rinnalla. Sekä kauluskäänteellä ja kalvosimissa pienet strassikivet. Paidan materiaalissa kaunis, eläväinen pintastruktuuri. Laskeutuvaa, silittämättä siistiä materiaalia. Monikäyttöinen, luonnonvalkoinen juhlapaita. Arvostetun Brantexin valmistama. Kokomerkintä 42. Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 1001340316 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tanskalaisen Brandtexin valmistama luonnonvalkoinen juhlapaita, joka sopii hyvin myös arkikäyttöön. Klassinen kauluspaitamalli. Kevyesti sisäänotettu, kaarrettu helma ja sivusaumoissa pienet halkiot. 2/3-pituiset hihat. Nappikiinnitys. Kovitetut kauluskäänteen ja kalvosimet. Pienet muotolaskokset rinnalla. Sekä kauluskäänteellä ja kalvosimissa pienet strassikivet. Paidan materiaalissa kaunis, eläväinen pintastruktuuri. Laskeutuvaa, silittämättä siistiä materiaalia. Monikäyttöinen, luonnonvalkoinen juhlapaita. Arvostetun Brantexin valmistama.

Yhdistä tummien farkkujen ja jakun kanssa tai ilman toimistoon tai kapean hameen ja korkokenkien kanssa juhlaan.

Kokomerkintä 42. Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Brandtexistä

Brandtex® on moderni, tunnettu ja menestyvä vaatetusmerkki, joka on valmistanut ajankohtaista muotia jo sukupolvien ajan – ajatonta tyyliä. Elegantteja malleja, jotka on suunniteltu ja räätälöity aikuiselle naiselle. Brandtex on osa BTX -konsernia, joka on suurin tanskalainen vaatevalmistaja ja yksi Pohjoismaiden suurin aikuisten naisten vaatetoimittajista.

Lähde: brandtex.com

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 110
Vyötärönympärys, cm 106
Lantionympärys, cm 114
Selän leveys, cm 42
Hartialeveys, cm (olka-olka) 44
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 62
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 67
Hihan pituus (pääntie-hihansuu) 49,5

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!