Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Carrie, italialainen kimalleneule 80-luvulta - L

41,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Ihana, italialainen Carrie -merkkinen neulepusero 80-luvulta. Koska neule on Italiassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, tuotelappujen ja materiaalien perusteella valmistettu 1980-luvulla. Pientä, sileää ja todella pehmeää akryylineulosta, jossa päältä huovutettu pinta. Sävy tumma violetti. Etukappaleella palmikkoneulosta ja letitettyä nauhaa, jonka seassa hopeanväristä lurex-lankaa. Muotokaarroke kärjistyy keskelle, alareunassa edellisen omistajan lisäämä musta muovihelminauha. Muovihelmet vesipisaran muotoisia. Lisäksi kauniisti kimaltelevia paljetteja, sekä valkoisia helmiä. Helminauha, paljetit ja helmet on poistettavissa. Mikäli haluat koristelun poistettavan, ilmoitathan siitä kassalla tilauksen kommenttikentässä.

Kaunis ja ajaton, pitkähihainen puseromalli, jossa pyöreä pääntie. Joustinneulosta pääntiellä, helmassa ja ranteella. Pääntien reuna hopeakimalteinen. Pienet olkatoppaukset. Todella hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava italialainen neulepusero 80-luvulta!

Kokomerkintä L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % akryyli
30 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 102
Helman ympärys, cm 84
Etupituus, cm (olka-helma) 66
Olan pituus, cm 20
Hihan pituus, cm 58

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Kaikki Niin Muan tuotteet on höyrytetty ja / tai pesty luonnonmukaisilla pesuaineilla.
Kaikki näkyvät viat on korjattu tai niistä on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksessa.

Lisätiedot

Koko

40, 42

Väri

, ,