Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Cimitos, kotimainen vintage-neule - S

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Cimitos-merkkinen musta vintage-neulepaita. Koska neule on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja niskalapun perusteella valmistettu 1960-luvulla. Valmistettu mustasta akryylineuleesta. Venepääntie. Neule aukeaa venepääntien saumalta etukappaleelle avolaskoksilla. Olalla valkoiset koristenapit. 4/5-pituinen hiha rypytetty hihansuuhun, jolla myös valkoinen koristenappi. Kevyesti helmaan kaventuva malli. Neule kevyesti nyppääntynyt, mutta muutoin ikäisekseen erittäin hyväkuntoinen vintage-neule.

Yhdistä rennosti farkkujen kanssa toimistoon / arkeen tai pue aikakautensa tyylin mukaisesti kellohelmaisen hameen kanssa!

Kokomerkintä S. Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % akryyli

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 114
Etupituus, cm 56
Olan pituus, cm 8,5
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 49

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!