Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

City-Mode / Helena Täubler, kotimainen punainen hame - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistettu, Leena Täublerin City-Modelle suunnittelema punainen hame. Aitoa vintagea. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Upea, ajaton hamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. A-linjainen. Väri luonnossa syvemmän punainen. Iso avolaskos keskietusaumassa. Kokonaan vuoritettu. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja napilla. Erittäin hyväkuntoinen, korkealaatuinen, kotimainen punainen hame.

Yhdistä toimistoon rennosti löysään T-paitaan tai juhlaan juhlatopin tai sifonkipaidan ja näyttävien korujen kanssa.

Kokomerkintä 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa City-Mode Ateljee Oy:stä

City-Moden ateljeessa tehdään laadukasta, hyvin istuvaa ja ajatonta muotia pieninä sarjoina ja yksittäiskappaleina vaativille asiakkaille. City-Moden kankaina käytetään luonnonkuituja, villaa, puuvillaa, pellavaa ja luonnonsilkkiä. City-Mode tuo kankaat Italiasta, Ranskasta, Sveitsista ja Saksasta. Design City-Moden suunnittelusta ja mallistosta vastaa Leena Täubler. Hän on suorittanut suunnittelija tutkinnon Euroopan arvostetussa muotikoulussa, Modeschule Wien in Schloss Hetzendorf Itävallassa. Laatu, klassinen muodikkuus ja istuvuus ovat hänen suunnittelussaan olleet jo 30 vuoden ajan City-Modea eteenpäin vieviä tavotteita. Yksilöllistä suunnittelua ja asiakkaiden toiveita on toteutettu niin itsenäisyyspäivän vastaanottojuhlaan kuin arkisen työelämän pyörteisiin.

Lähde: citymode.fi

Materiaali ja pesuohjeet

45  % villa / 55 % polyesteri

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 71
Lantion ympärys, cm 99
Pituus, cm 74

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0,3 kg