Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Collezioni, espanjalainen neulepaita 90-luvulta - ~L

38,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Hurmaava ja ihastuttava, Collezioni -tuotemerkille Espanjassa valmistettu neulepaita 90-luvulta. Koska neule on Espanjassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Pientä, sileää ja kauniisti kimaltelevaa neulosta. Hiha ja alakappale hiilenmustaa. Yläosa valkoista. Vasemmalla rinnalla isot kangaskukat, joissa ääriviivat kohoväriä. Kukissa pinkin, lilan ja harmaan sävyjä. Kohovärin sävyinä vaaleanpunainen, valkoinen, musta ja lila, jossa moniväristä glitteriä. Ribbineulosta helmassa, hihansuulla ja pyöreällä pääntiellä. Ajaton, pitkähihainen paitamalli. Hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava espanjalainen neulepaita 90-luvulta!

Kokoarvio noin L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

15 % pellava
85 % akryyli
pesuohjeet-30

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 128
Helman ympärys, cm 104
Etupituus, cm (olka-helma) 76
Olan pituus, cm 24
Hihan pituus, cm 50

Mitat tuotteesta venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

40, 42

Väri

, , , ,