Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Cortefiel, ruudullinen kynähame - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Espanjalainen Cortefiel-merkkinen laadukas kynähame, joka on valmistettu ruudullisesta villakankankaasta. Koska tuote on Espanjassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Upea, ajaton kynähamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Puolipitkä, suhteellisen korkeavyötäröinen malli. Muotolaskokset etu- ja takakappaleella. Vyötärökaitale, jossa vyölenkit ja kuminauhoitus sivuilla. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja piilonapilla. Kokonaan vuoritettu. Todella laadukasta villakangasta ja ompelutyötä. Ihana kynähame myös talvikäyttöön!

Yhdistä toimistoon rennosti löysään yläosaan tai toppiin ja jakkuun ja saappaisiin tai juhlaan sifonkipaitaan, avokkaisiin ja näyttäviin pukukoruihin.

Kokomerkintä 40, mutta sopineen paremmin koolle 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % puhdasta, uutta villaa
Vuori: 100 % polyesteri (arvio, tuotteessa ei tietoa vuoren materiaalista)

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 76
Lantion ympärys, cm 94
Helman ympärys, cm 90
Pituus, cm 61

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0,3 kg