Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Creation Mademoiselle, musta iltapuku - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella upea ja näyttävä, Creation Mademoiselle -merkkinen musta iltapuku. Ei valmistusmaatietoja,  mutta hyvin todennäköisesti valmistettu Yhdysvalloissa 70-luvulla. Koska iltapuku on Yhdysvalloissa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu mustasta, läpikuultavasta materiaalista, jossa kullan- ja hopeanvärisiä lurex-lankoja. Täyspitkä, alaspäin levenevä malli.  Kaksiosainen malli: Yläosalla syväänuurrettu pääntie. Lyhyt holkkihiha, olkasaumalla laskokstukset. Vyötäröllä paksu, vahvistettu vyötärökaitale. Runsas, pliseerattu hameosa. Kokonaan vuorattu. Yläosan takakappale vuoraamaton, etukappaleella toppimainen spagettiolkaiminen vuoraus. Olkaimia lyhennetty – 2 cm pidennysvaraa. Kiinnitys keskitakasaumasta pitkällä vetoketjulla. Erittäin hyvä kunto. Upea iltapuku, jonka muotokieli sopii upeasti myös nykypäivään!

Kokomerkintä 38, mutta sopinee paremmin koolle 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

95 % polyesteri / 5 % lurex

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 72
Yläosan etupituus, cm (kaitaleeseen) 33
Hameosan pituus, cm 113
Olan pituus, cm 25

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!