Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Crimplene-takki 50/60-luvulta - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Crimplene-kankaasta valmistettu takki. Crimpelen on vahvasta polyesterikuidusta valmistetun kankaan kauppanimi, jota käytettiin 1950- ja 1960-luvuilla. Näin vanha takki on siten myös todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Ei valmistaja-/kokotietoja. Crimpele-kankaan pinnalla matelijannahkamainen pintakuosi, jossa valkoisella pohjalla beigejä ja laventelin värisiä ruutuja (huom! laventeliväri ei näy kuvassa oikein). Ihana aikakautensa malli – takakappale kevyesti laatikkomallinen. Leveähköt kauluskäänteet, muotokaarrokkeet etukappaleella. Yksirivinen napitus näyttävin helmiäisnapein. Sivutaskut. Sisällä kiinnitysnauha. Kokonaan vuoritettu laventelinvärisellä vuorella. Vuorta korjattu kädentieltä, muutoin erittäin hyväkuntoinen aito Crimplene-takki.

Kokoarvio 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % polyester
Vuori: 100 % polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 104
Vyötärön ympärys, cm 98
Lantion ympärys, cm 108
Selän leveys, cm 37
Pituus keskitaka, cm 107
Olkasauman pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 63

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.