Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Damella of Sweden, vintage-mekko - 36-40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Ruotsissa valmistettu Damella-merkkinen vintage-mekko. Koska mekko on Ruotsissa valmistettu, on se todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja niskalapun perusteella valmistettu 1970-luvulla. Mekon pohjavärinä musta, jolla ihania valkoisia kukkia ja vaaleanruskeita palloja. Hihansuulla ja helmassa kaunis, näyttävä kukkakuosi. Pyöreä pääntie, muotoleikkaus rinnalla ja yläselellä, josta avolaskokset avautuvat helmaa kohden. Todennäköisesti valmistettu yöpaitakäyttöön, mutta toimii moitteettomasti nykyaikana myös kesä-/juhlamekkona! Uudenveroinen, ihana ja hurmaava vintage-mekko.

Käytä kesäpäivänä maltillisesti sandaalien kanssa tai yhdistä juhlaan näyttävät asusteet ja sido hiuksesi nutturalle!

Kokomerkintä 40, mutta mallinsa takia sopii myös pienikokoisemmalle. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Damella of Swedenistä

Damella of Sweden on perustettu vuonna 1937 ja se on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista alus- ja yövaatteiden, kylpy- ja aamutakkien sekä ranta- ja vapaa-ajan vaatteiden valmistaja. Noin 40 % yrityksen tuotteista menee vientiin.

Lähde: damella.se

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 104
Pituus keskietu, cm 128
Pituus keskitaka, cm 145
Olkasauman pituus, cm 9
Hihan pituus, cm 55

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!