Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Dehå of Sweden, vintage-kukkamekko - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella upea ja todennäköisesti käyttämätön, Ruotsissa valmistettu Dehå of Sweden -merkkinen mekko. Koska mekko on Ruotsissa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotetietolappujen perusteella valmistettu  1970-luvun alussa. Valmistettu helppohoitoisesta ja kauniisti laskeutuvasta polyesteritrikoosta, jossa vaaleansinisellä pohjalla todella kaunis kukkakuosi, jossa pinkkiä ja valkoista. Upea kaksiosainen malli, jossa vyötäröllä muotokaitale. Yläosalla iso, pyöreä pääntie, jolla laskostus. Pääntiellä solmittavat nyöri. 2/3-pituinen raglan-hiha, jonka hihansuussa kuminauhoitus. Kiinnitys niskasta vetoketjulla. Runsas, kokonaan vuoritettu hameosa. Uudenveroinen, upea ja kaunis Dehå of Sweden -mekko arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 42, mutta lähempänä kokoa 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 76
Yläosan etupituus, cm 40
Hameosan pituus, cm 64
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 39

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!