Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Design Henriksson of Finland, vakosamettipuku - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Hurmaava kotimaisen Design Henriksson of Finland H-Style -tuotemerkin kaksiosainen vakosamettipuku. Koska vakosamettipuku on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Alkuperäisen omistajan mukaan ostettu 1970-luvulla tapaamiseen Kekkosen kanssa. Valmistettu Itävallassa valmistetusta pehmeästä, poltetun oranssin sävyisestä vakosametista. Yläosa liivimallinen: pitkä kauluskäänne, 1-rivinen napitus, muotoleikkaukset. Hameosa klassinen A-linjainen hame. Vakosametti kauniisti kohdennettu diagonaalisesti. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla ja napilla. Hame taidokkaasti käsin lyhennetty. Hyväkuntoinen, kansallisromantiikkaa huokuva vakosamettipuku arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 40, mutta nykymittastandardeilla lähempänä kokoa 36/38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Yläosa

Rinnan ympärys, cm 102
Vyötärön ympärys, cm 90
Etupituus, cm 54
Selän leveys, cm 34
Olan pituus, cm 10

Hameosa

Vyötärön ympärys, cm 74
Lantion ympärys, cm 102
Pituus, cm 59

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!