Dots, kotimainen vaalea puuvillapaita – C40

17,95

Kotimainen Dots-merkkinen vaalea puuvillapaita. Koska paita on valmistettu Suomessa, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Ajaton malli, jonka muotokieli sopii myös nykypäivään. Ihanaa, kevyttä puuvillatoimikasta, joka kuultaa kevyesti läpi. Lepakkohihat, papinkaulus ja rintataskut. Toisessa taskussa läppä, toisessa ei. Piilonappilista. Erittäin hyväkuntoinen, kotimainen pusero. Yhdistä kapealahkeisten farkkujen  tai housujen kanssa tai käytä avonaisena kotelomekon päällä! Kokomerkintä C40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1001950416 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kotimainen Dots-merkkinen vaalea puuvillapaita. Koska paita on valmistettu Suomessa, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Ajaton malli, jonka muotokieli sopii myös nykypäivään. Ihanaa, kevyttä puuvillatoimikasta, joka kuultaa kevyesti läpi. Lepakkohihat, papinkaulus ja rintataskut. Toisessa taskussa läppä, toisessa ei. Piilonappilista. Erittäin hyväkuntoinen, kotimainen pusero.

Yhdistä kapealahkeisten farkkujen  tai housujen kanssa tai käytä avonaisena kotelomekon päällä!

Kokomerkintä C40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

55 % polyesteri
45 % puuvilla

Niin Mua -pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 112
Lantionympärys, cm 109
Selän leveys, cm 49
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 56
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 62
Hihan pituus (olka-hihansuu) 71

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!