Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Eila Helén, ruskea villakangashame - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Eila Helénin laadukas ruskea villakangashame. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Upea, ajaton hamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Puolipitkä, suhteellisen korkeavyötäröinen malli. Muotolaskokset etu- ja takakappaleella. Vyötärökaitale, jossa vyölenkit ja kuminauhoitus sivuilla; vyötärökaitele joustaa. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja piilonapilla. Halkio keskitakasaumassa ja lautalaskos keskietusaumassa. Kokonaan vuoritettu. Todella laadukasta materiaalia ja ompelutyötä. Ihana, monikäyttöinen, villakangashame!

Kokomerkintä 36, mutta nykymittastandardeilla lähempänä kokoa 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Eila Helén Oy:stä

Eila Helén perusti 1979 naisten korkealaatuista vaatetusta valmistavan yrityksen Kokkolaan. Yrityksen työntekijämäärä on ollut koko sen toiminnan ajan noin 30 henkeä. Vuonna 1994 yritys muutettiin osakeyhtiöksi. Tuotannossa oli naisten jakkuja, hameita, housuja ja puseroita, joiden kohderyhmä oli aikuinen virkanainen. Vienti suuntautui lähinnä Ruotsiin, jonne meni 25 % tuotannosta. Vuonna 2013 Eila Helén keskeytti toimintansa hetkeksi alan yleisen huonon taloustilanteen vuoksi, mutta jatkoi toimintaansa 2014.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), keskipohjanmaa.fi

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % villaa
Vuori: 60 % asetaatti / 40 % viskoosi (arvio, tuotteessa ei tietoa vuoren materiaalista)

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 77
Lantion ympärys, cm 103
Helman ympärys, cm 100
Pituus, cm 75

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0,3 kg