Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Elle, kotimainen punainen samettimekko - 36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistettu Elle-merkkinen upea, naisten punainen samettimekko. Aitoa vintagea! Koska mekko on valmistettu Suomessa, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Upeaa, viininpunaista samettia, jossa kaunis pinta. Kietaisumallinen, jossa koristeelliset kultaiset napit vyötäröllä. Pääntiellä piilonepparikiinnitys. Kovitettu kaulus. Vyötäröllä joustava kuminauha. Etukappaleella muotosaumat. 3/4-pituiset hihat. Vasemmassa hihassa palanut reikä, jonka pystyy paikkaamaan / lyhentämään hihat, muutoin todella hyväkuntoinen ja kaunis, kotimainen vintage-samettimekko

Pue tämä samettimekko iltajuhlaan tai pikkujouluihin – olet varmasti yksilöllinen ja ylläsi on vaate, jolla on tarina kerrottavana.

Kokomerkintä 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri (arvio, tuotteessa ei materiaalimerkintää)

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 90
Vyötärön ympärys, cm 75*
Pituus keskietu, cm (pääntie-vyötärö) 22
Pituus hame, cm (vyötärö-helma) 55
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 35
Hihan pituus, cm (olka-hihansuu) 57
Olkasauman pituus, cm 10,5

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0,3 kg
Mitat 19 cm