Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Empereia, kotimainen korallinpunainen pusero – C36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Peite Oy:n valmistama Empereia-merkkinen korallinpunainen pusero. Koska pusero on tuotettu Suomessa, on se suuralla todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Upeat yksityiskohdat ja kaunis, ajaton korallinpunainen sävy. Isot etutaskut napeilla. Nappikiinnitys. Pusakkamallinen. Kevyet olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Kaunis, laskeutuva materiaali, joka kuultaa kevyesti läpi. Sopii käytettäväksi sekä kiinni että auki jakkumaiseen tyyliin. Erittäin hyväkuntoinen. Laadukkaasti valmistettu.

Yhdistä housuihin tai hameeseen ja maihinnousukenkiin ja luot itsellesi supertrendikkään asukokonaisuuden.

Kokomerkintä C36. Niskalapun mukaan tuote sopii parhaiten 168 cm pitkälle henkilölle, jonka rinnanympärys on 84 cm ja lantionympärys 93 cm. Katso tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Peite Oy:stä

Peite Oy. Arvi ja Alexandra Järvinen perustivat naisten puseroita valmistavan Peite Oy:n vuonna 1939. Työntekijämäärä oli parhaimmillaan 1970-luvun lopulla, jolloin yrityksessä työskenteli 40 henkilöä. Peite Oy:n tuotemerkkejä ovat Empereia ja Impression. Vuonna 1994 Helsingin kantakaupungissa sijaitsevassa tehtaassa oli 12 työntekijää ja perustajien työtä jatkoivat Aatos ja Marjatta Järvinen. Marjatta on toiminut vuodesta 1972 Peite Oy:ssä aluksi suunnittelija ja 90-luvulla koordinaattorina

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 106
Lantionympärys, cm 94
Selän leveys, cm (kainalo-kainalo) 50
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 57
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 62
Hihan ulkopituus, cm (olka-ranne) 59

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!