Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Empereia, kotimainen vihreä pusero – C38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Peite Oy:n valmistama Empereia-merkkinen vihreä pusero. Upeat yksityiskohdat ja kaunis, ihana vihreän sävy. Piilonappilista. Puolipoolokauluksessa kaksi messinkistä nappia. Messinkiset napit myös hihansuussa. Pusakkamallinen. Kaunis, laskeutuva materiaali. Sopii käytettäväksi sekä kiinni että auki jakkumaiseen tyyliin. Uudenveroinen kunto. Laadukkaasti valmistettu.

Yhdistä tämä vihreä pusero housuihin tai hameeseen ja maihinnousukenkiin ja luot itsellesi supertrendikkään asukokonaisuuden. Sopii myös pienempi kokoiselle nk. over-sized mallina.

Kokomerkintä C38. Niskalapun mukaan tuote sopii parhaiten 168 cm pitkälle henkilölle, jonka rinnanympärys on 88 cm ja lantionympärys 96 cm. Katso tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Peite Oy:stä

Peite Oy. Arvi ja Alexandra Järvinen perustivat naisten puseroita valmistavan Peite Oy:n vuonna 1939. Työntekijämäärä oli parhaimmillaan 1970-luvun lopulla, jolloin yrityksessä työskenteli 40 henkilöä. Peite Oy:n tuotemerkkejä ovat Empereia ja Impression. Vuonna 1994 Helsingin kantakaupungissa sijaitsevassa tehtaassa oli 12 työntekijää ja perustajien työtä jatkoivat Aatos ja Marjatta Järvinen. Marjatta on toiminut vuodesta 1972 Peite Oy:ssä aluksi suunnittelija ja 90-luvulla koordinaattorina

Lähde: kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 124
Lantionympärys, cm 102
Selän leveys, cm (kainalo-kainalo) 62
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 50
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 61
Hihan ulkopituus, cm (olka-ranne) 64

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!