Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Englantilainen juhlamekko 80-luvulta - 44/46

42,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Hurmaava UK:ssa valmistettu juhlamekko 80-luvulta. Koska mekko on UK:ssa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu sileästä ja kauniisti hohtavasta polyesterista, jonka pääsävynä musta. Yläosalla jakkumainen kerrostus, jossa hopeanvärinen pilkkukuosi. Aikakaudelleen tyypillinen väljä ja pitkähihainen mekkomalli, jossa reilusti pudotettu vyötärö ja kauniit laskokset. Vyötäröllä leveä vyömäinen kaitale pilkkukangasta, edessä soikea strassikoriste. Olalta poimutettu hiha, olkatoppaukset. Pyöreä pääntie. Slip on -malli. Ei vuorta. Erittäin hyväkuntoinen ja hurmaava juhlamekko 80-luvulta!

Kokomerkintä 46, mutta sopinee nykymittastandardeilla paremmin koolle 44/46. Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 124
Vyötärön ympärys, cm 112
Yläosan etupituus, cm 55
Hameosan etupituus, cm 60
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 57

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

44, 46

Väri

, ,