Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Eriikka, kotimainen vintage-hame - 40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Eriikka-merkkinen vintage-hame. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Tuotetietolapun ja muotokielen perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta ja helppohoitoisesta materiaalista, jossa kaunis savunsininen sävy. Pohjepituinen malli  Vyötäröllä kapea vyötärökaitale. Etukappaleen keskellä lautalaskos ja sivussa avolaskokset. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla ja napilla. Kokonaan vuoritettu. Erittäin hyväkuntoinen vintage-hame kesään tai juhlaan!

Yhdistä arkeen rennosti tennareiden ja T-paidan kanssa tai juhlaan juhlatoppiin ja avokkaisiin! Hameeseen kuuluu pusero, löydät puseron täältä.

Kokomerkintä C40. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, joka on 156-172 cm pitkä ja jonka rinnan ympärys on 92 cm, vyötärön ympärys 74 cm ja lantion ympärys 99 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 78
Lantion ympärys, cm 124
Pituus, cm 75

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!