Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Eurofashion, käyttämätön kolmiosainen juhla-asu 80-luvulta - 38

79,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella ihana, Eurofashion -tuotemerkin UK:ssa valmistama kolmiosainen hameasu 80-luvulta. Koska asu on UK:ssa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Asu on täysin käyttämätön – alkuperäinen hintalappu puserossa. Muotokielen, materiaalin ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu sileästä ja kevyestä, mustasta polyesterista. Paikoin upeasti kimalteleva pallokuosi, jonka sävyinä punainen, oranssi, sininen ja kylmä vihreä. Kolmiosainen asu, johon kuuluu pusero, toppi ja hame.

Pitkähihainen helmasta sidottava puseromalli, jossa kauniisti laskostettu kaulusröyhelö etukappaleella. Kaulus pallokuvioista kangasta, muutoin mustaa polyesteria. Olalta kevyesti pussitettu hiha. Olkatoppaukset.

Lyhyt, laatikkomainen toppi, jossa kapeat olkaimet. Muotolaskokset rinnalla. Takaa kuminauhoitettu yläreuna. Kokonaan vuoritettu.

Upea, polvipituinen ja runsashelmainen hamemalli, jossa epäsymmetrinen helma. Kuminauhoitettu vyötärö. Leveä muotokaarroke. Kokonaan vuoritettu.

Uudenveroinen, kaunis ja hurmaava hameasu yhdessä tai erikseen käytettäväksi!

Kokomerkintä 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Mittataulukko

Pusero

Rinnan ympärys, cm 114
Etupituus, cm 65
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 52

Toppi

Rinnan ympärys, cm 82 – 95
Helman ympärys, cm 95
Pituus, cm (pääntie-helma) 41
Olkaimen leveys, cm 1

Hame

Vyötärön ympärys, cm 60 – 94
Lantion ympärys, cm 94
Pituus, cm 74

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38

Väri

, , , , ,