Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Ewald Oy, vaaleat silkkihousut - 34/36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Ewald Oy:n Privata-tuotemerkin vaaleat silkkihousut. Koska housut on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu todella kauniista, paksusta ja joustavasta silkkikankaasta, jossa pellavamainen tuntu. Silkki on erittäin hengittävä, mutta lämmin materiaali, joten housut käyvät sekä talvi- että kesäkäyttöön. Ihana, klassinen malli, jossa suorat muotoonprässätyt lahkeet. Vyötärökaitaleella vyötärölenkit. Etukappaleella avolaskokset. Sivutaskut Kiinnitys vetoketjulla. HUOM! Vyötärökaitaleelta puuttuu nappi. Ompelemme toiveidesi mukaisen napin housuihin. Todella kauniit, ajattomat ja erittäin hyväkuntoiset ja laadukkaat silkkihousut arkeen ja juhlaan!

Yhdistä toimistoon rennosti tennareiden, printillisen T-paidan ja jakun kanssa tai juhlavampaan tilaisuuteen juhlatopin ja korkokenkien kanssa.

Kokomerkintä C36, mutta sopinee paremmin koolle 34. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Ewald Oy:stä

Helmi Virtanen perusti vuonna 1895 Lahden Paita ja Esiliinatehtaan. Vuonna 1933 Helmi Virtasen poika Evald Virtanen perusti uuden paita- ja esiliinatehtaan, jonka nimeksi tuli Evald Virtanen Oy. Ennen sotia tehdas työllisti runsaat sata työntekijää. Miesten paitojen ohella valmistettiin myös työvaatteita. Vuonna 1983 Ewald Oy:n uusi Lahden tehdas aukesi. Työntekijöitä oli 320. Ewi-malliston tuotteita vietiin Ruotsiin, Norjaan ja Saksaan. Yritys ajautui konkurssiin kesällä 1991, jonka jälkeen Hoptio Oy jatkoi Ewi- ja Ewald-tuotteiden teettämistä alihankintana.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

100 % silkki

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 67
Lantion ympärys, cm 102
Lahkeen ympärys, cm 36
Vyötärökorkeus etu, cm 32
Vyötärökorkeus taka, cm 38
Ulkosauman pituus, cm 100

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.