Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Ewi by Ewald, kotimaiset valkoiset puuvillahousut - D44

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Ewald Oy:n Ewi-merkkiset, Suomessa valmistetut valkoiset puuvillahousut. Koska housut on Suomessa valmistetut, ovat ne todennäköisesti myös vastuullisesti valmistetut. Valmistettu hyvin todennäköisesti 1980-luvun loppupuolella. Ajaton, klassinen housumalli, joka sopii ihanasti kesäpäivään. D-mitoitus. Vyötäröllä kuminauha, sivutaskut. Ihana, rento malli ja hengittävä materiaali. Erittäin hyväkuntoiset puuvillahousut.

Kääri lahkeet rullalle ja yhdistä rentoon T-paitaan sekä matalakorkoisiin kenkiin ja ihana kesäasukokonaisuutesi on valmis!

Kokomerkintä D44. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Ewald Oy:stä

Helmi Virtanen perusti vuonna 1895 Lahden Paita ja Esiliinatehtaan. Vuonna 1933 Helmi Virtasen poika Evald Virtanen perusti uuden paita- ja esiliinatehtaan, jonka nimeksi tuli Evald Virtanen Oy. Ennen sotia tehdas työllisti runsaat sata työntekijää. Miesten paitojen ohella valmistettiin myös työvaatteita. Vuonna 1983 Ewald Oy:n uusi Lahden tehdas aukesi. Työntekijöitä oli 320. Ewi-malliston tuotteita vietiin Ruotsiin, Norjaan ja Saksaan. Yritys ajautui konkurssiin kesällä 1991, jonka jälkeen Hoptio Oy jatkoi Ewi- ja Ewald-tuotteiden teettämistä alihankintana.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 86*
Lantion ympärys, cm 116
Vyötärökorkeus keskietu, cm 35,5
Vyötärökorkeus keskitaka, cm 40
Lahkeen ympärys, cm 40
Ulkosauman pituus, cm 111

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.