Figura, kotimainen hamepuku 60-luvulta – 42

41,90

Ihana, Figura Finland -tuotemerkin Suomessa valmistama hamepuku 60-luvulta. Koska puku on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, tuotelappujen ja materiaalin perusteella valmistettu 1960-luvulla. Valmistettu aikakautensa paksusta ja kevyesti teksturoidusta polyesterista, jossa hurmaava, graafinen kuosi. Pohjaväri vanha roosa. Kuosin sävyinä himmeä sininen, punaruskea, beige ja harmaanruskea. Pukuun kuuluu jakkupaita, hame ja vyö.

Ihastuttava aikakautensa lyhythihainen jakkupaitamalli, jossa pieni herrainkaulus. Kiinnitys kirkkain muovinapein. Taskuläpät koristeena. Muotolaskokset rinnalla ja takaolalla. Istutettu hiha, käännetty hihansuu. Jakkupaitaan kuuluu kapea, solkikiinnitteinen ja vapaasäätöinen vyö.

Hurmaava, polvipituinen hame, jossa kapea vyötärökaitale. Etukappaleella lantion muotokaarrokkeelta avautuvat kolme myötälaskosta. Muotolaskokset etu- ja takakappaleella. Kiinnitys takaa pienellä muovivetoketjulla ja napilla. Napin reikää parsittu – huomioitu hinnassa. Ei vuorta.

Todella hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava hameasu yhdessä tai erikseen käytettäväksi!

Kokomerkintä 44, mutta sopinee nykymittastandardeilla paremmin koolle 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2102250222 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,