Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finn-Flare, Koho Sports-takki - 160/36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Finn-Flaren Koho Sports -tuotemerkin baseball-takki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1960-luvun lopulta / 1970-luvun alusta. Todella upea ja näyttävä baseball-takki! Valmistettu tummansinisestä villakankaasta. Helmassa, hihansuissa ja pääntiellä sini-punaista ribbineulosta. Kiinnitys punaisilla metallineppareilla. Rinnalla flokattu Koho Sports -logo. Sivutaskut. Povitasku. Kevyesti topattu. Pinta kevyesti nukkaantunut, mutta muutoin hyväkuntoinen ja todella harvainen Koho Sports -tuotemerkin baseball-takki. Toista samanlaista ei varmasti heti kadulla vastaan tule!

Kokomerkintä 160/36. Sopinee myös koolle 34. Tarkemmat mitat alla.

Tietoa Finn-Flare Oy:stä

Suoma Immonen perusti 1920-luvulla Saloon Salon Lininkikeskus-nimisen lyhyttavaraliikkeen. Vuonna 1955 perustettiin Salon Leninkitukku Oy. 1960-luvulla vientiä varten alettiin suunnittelemaan Design-mallistoa, jossa pääosassa olivat painetut puuvillakankaat. Malliston tuotemerkiksi valittiin Finn-Flare. 1970-luvulla Salon Leninkitukun nimi muutettiin ulkomaankauppaan sopivaksi Team Oy Finn-Flareksi. Parhaimmillan 1980-luvulla vientiin meni 800 000 tuotteen vuosituotannosta jopa 80 %. 1980-luvulla tuotantoa siirrettiin ulkomaille. Salon tehtaan työntekijät irtisanottiin ja tehdastoiminta Suomessa päättyi 1991. Finn-Flare Oy teki konkurssin 1994, mutta Finn-Flare tuotemerkki on edelleen käytössä.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 80 % villa / 10 % polyesteri / 10 % muita kuituja

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 94
Vyötärön ympärys, cm 74*
Selän leveys, cm 42
Pituus keskitaka, cm 58
Olan pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 55

*=venyttämättömänä, vyötäröllä ribbineulos. Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.