Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finn-Flare, musta trikoopaita - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Finn-Flaren valmistama musta trikoopaita. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Niskalapun ja muotokielen perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu kevyestä, mustasta polyesteritrikoosta. Ihana malli, jonka muotokieli sopii upeasti myös nykypäivään. Kauluskäänteet, napituslista etukappaleella. Helmassa vahva kuminauhoitus. Erittäin hyväkuntoinen, legandaarisen Finn-Flaren musta trikoopaita arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä C38, mutta nykystandardeilla lähempänä kokoa 36. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Finn-Flare Oy:stä

Suoma Immonen perusti 1920-luvulla Saloon Salon Lininkikeskus-nimisen lyhyttavaraliikkeen. Vuonna 1955 perustettiin Salon Leninkitukku Oy. 1960-luvulla vientiä varten alettiin suunnittelemaan Design-mallistoa, jossa pääosassa olivat painetut puuvillakankaat. Malliston tuotemerkiksi valittiin Finn-Flare. 1970-luvulla Salon Leninkitukun nimi muutettiin ulkomaankauppaan sopivaksi Team Oy Finn-Flareksi. Parhaimmillan 1980-luvulla vientiin meni 800 000 tuotteen vuosituotannosta jopa 80 %. 1980-luvulla tuotantoa siirrettiin ulkomaille. Salon tehtaan työntekijät irtisanottiin ja tehdastoiminta Suomessa päättyi 1991. Finn-Flare Oy teki konkurssin 1994, mutta Finn-Flare tuotemerkki on edelleen käytössä.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri
Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 96
Vyötärön  ympärys, cm 64*
Etupituus, cm (olka-helma) 50
Selän leveys, cm 36
Olan pituus, cm 12,5
Hihan pituus, cm 63

*=venyttämättönä, helmassa kuminauhoitus. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!