Poisto!

Finnkarelia, kotimainen kashmirkuosinen paita – D40

17,95 12,00

Kotimainen Virke Oy:n aputoiminimen Finnkarelian valmistama kashmirkuosinen paita. Ajaton kauluspaitamalli. Sinisellä pohjalla puna-vihreää ja kultaista kashmirkuosia. Metallinappikiinnitys miehustassa ja hihansuussa. Kevyet olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Suomessa valmistettu, aito Finnkarelia-paita. Kokomerkintä D40 (GB 16). Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 1001600316 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kotimainen Virke Oy:n aputoiminimen Finnkarelian valmistama kashmirkuosinen paita. Ajaton kauluspaitamalli. Sinisellä pohjalla puna-vihreää ja kultaista kashmirkuosia. Metallinappikiinnitys miehustassa ja hihansuussa. Kevyet olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Suomessa valmistettu, aito Finnkarelia-paita.

Yhdistä mustan kellohameen ja maihinnousukenkien kanssa arkeen tai kynähameen /mustien suorien housujen kanssa ja korkokenkien kanssa juhlaan.

Kokomerkintä D40 (GB 16). Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Finnkarelia / Virke Oy:stä

Toiminimi Virkkeen vaatekauppa ja tilauspukimo aloitti toimintansa vuonna 1945 Orimattilassa. Vuonna 1949 perustettiin Virke Oy ja vuonna 1955 Virke Oy työllisti jo 115 henkilöä. Vuonna 1973 Hämeenlinnaan perustettiin tehdasyksikkö. Tällöin Virkkeen palveluksessa oli 550 työntekijää. Virkkeen toiminta-ajatuksena on ollut helppohoitoisten, muodikkaiden vaatteiden valmistaminen kaikenkokoisille miehille ja naisille. Toimintaideana on valmistaa tuote langasta lähtien valmiiksi vaatteeksi omassa talossa. Finnkarelia lopetti toimintansa vuonna 2011.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Fonecta Finder

Materiaali ja pesuohjeet

85 % polyesteri
15 % villa

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 114
Vyötärönympärys, cm 114
Lantionympärys, cm 114
Selän leveys, cm 41
Hartialeveys, cm (olka-olka) 42
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 58
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 63
Hihan pituus (olka-hihansuu) 59

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!