Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finnkarelia, kotimainen kauluspaita 60-luvulta – 40/42

21,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava, Finnkarelia -tuotemerkin Suomessa valmistama lyhythihainen kauluspaita 60-luvulta. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, tuotelappujen ja materiaalin perusteella valmistettu 1960-luvulla. Valmistettu aikakautensa joustavasta crimplene-polyesterista, jossa raikas ruutukuosi. Sävyinä vihreä, valkoinen ja musta. Lantiomittainen ja lyhythihainen jakkupaitamalli, jossa naisellinen herrainkaulus. Kiinnitys etupituudelta valkoisin muovinapein. Käännetty hihansuu. Etutaskut ja rintatasku. Leikkaus muotokaarrokkeella. Muotolaskokset rinnalla. Pinnassa joitain pieniä langanvetoja ja nirhaumaa, jotka huomioitu hinnassa. Muutoin todella hyväkuntoinen ja hurmaava kotimainen kauluspaita 60-luvulta!

Kokoarvio 40/42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Finnkarelia / Virke Oy:stä

Toiminimi Virkkeen vaatekauppa ja tilauspukimo aloitti toimintansa vuonna 1945 Orimattilassa. Vuonna 1949 perustettiin Virke Oy ja vuonna 1955 Virke Oy työllisti jo 115 henkilöä. Vuonna 1973 Hämeenlinnaan perustettiin tehdasyksikkö. Tällöin Virkkeen palveluksessa oli 550 työntekijää. Virkkeen toiminta-ajatuksena on ollut helppohoitoisten, muodikkaiden vaatteiden valmistaminen kaikenkokoisille miehille ja naisille. Toimintaideana on valmistaa tuote langasta lähtien valmiiksi vaatteeksi omassa talossa. Finnkarelia lopetti toimintansa vuonna 2011.

Lähde: kansakunnan vaatettajat (Almay & Lappalainen, 1996)

Materiaali ja pesuohjeet

Polyesteri

40 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Vyötärön ympärys, cm 104
Etupituus, cm 68
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 25

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Kaikki Niin Muan tuotteet on höyrytetty ja / tai pesty luonnonmukaisilla pesuaineilla.
Kaikki näkyvät viat on korjattu tai niistä on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksessa.

Lisätiedot

Koko

40, 42

Väri

, , ,