Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finnkarelia, kotimainen kauluspusero 80-luvulta - L

35,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Ihana Finnkarelia Oy:n Suomessa valmistama villikuosinen kauluspusero 80-luvulta. Koska pusero on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, kuosin ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu sileästä, pehmeästä ja joustavasta, valkoisesta trikoosekoitteesta, jossa ihana villi kuosi. Kuosin sävyinä vaaleanruskea, oranssi, harmaa, musta keltainen ja vihreänsininen. Rento ja tyylikäs kauluspaitamalli, jossa kiinnitys etupituudelta koristeellisin napein. Pitkä hiha, napitus ranteella. Suora helma, jossa kevyt ja leveähkö kuminauhoitus. Vastalaskokset etuolan muotokaarrokkeella. Hyväkuntoinen ja hurmaava kotimainen pusero 80-luvulta!

Kokomerkintä D40, sopinee nykymittastandardeilla koolle L. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Finnkarelia / Virke Oy:stä

Toiminimi Virkkeen vaatekauppa ja tilauspukimo aloitti toimintansa vuonna 1945 Orimattilassa. Vuonna 1949 perustettiin Virke Oy ja vuonna 1955 Virke Oy työllisti jo 115 henkilöä. Vuonna 1973 Hämeenlinnaan perustettiin tehdasyksikkö. Tällöin Virkkeen palveluksessa oli 550 työntekijää. Virkkeen toiminta-ajatuksena on ollut helppohoitoisten, muodikkaiden vaatteiden valmistaminen kaikenkokoisille miehille ja naisille. Toimintaideana on valmistaa tuote langasta lähtien valmiiksi vaatteeksi omassa talossa. Finnkarelia lopetti toimintansa vuonna 2011.

Lähde: kansakunnan vaatettajat (Almay & Lappalainen, 1996)

Materiaali ja pesuohjeet

60 % polyesteri / 40 % puuvilla
Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 110
Helman ympärys, cm 104
Etupituus, cm 65
Selän leveys, cm 40
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 60

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Kaikki Niin Muan tuotteet on höyrytetty ja / tai pesty luonnonmukaisilla pesuaineilla.
Kaikki näkyvät viat on korjattu tai niistä on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksessa.

Lisätiedot

Koko

40, 42

Väri

, , ,