Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finnkarelia, puolipitkä hame -36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Virke Oy:n Finnkarelia-tuotemerkin musta, puolipitkä trikoohame. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1990-luvulla. Valmistettu polyesteri-villasekoitetrikoosta, jossa pieni himmeä kiilto. Pohjemittainen, kynähamemainen malli. Vyötärökaitale osittain kuminauhoitettu. Avolaskos helman keskitakasaumassa. Kiinnitys vetoketjulla ja napilla. Erittäin hyväkuntoinen Suomessa valmistettu Finnkarelian puolipitkä hame arkeen tai juhlaan!

Yhdistä arkeen rennosti tennareiden ja T-paidan kanssa tai juhlaan mustaan juhlatoppiin ja avokkaisiin!

Kokomerkintä D36, sopinee myös koolle 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Finnkarelia / Virke Oy:stä

Toiminimi Virkkeen vaatekauppa ja tilauspukimo aloitti toimintansa vuonna 1945 Orimattilassa. Vuonna 1949 perustettiin Virke Oy ja vuonna 1955 Virke Oy työllisti jo 115 henkilöä. Vuonna 1973 Hämeenlinnaan perustettiin tehdasyksikkö. Tällöin Virkkeen palveluksessa oli 550 työntekijää. Virkkeen toiminta-ajatuksena on ollut helppohoitoisten, muodikkaiden vaatteiden valmistaminen kaikenkokoisille miehille ja naisille. Toimintaideana on valmistaa tuote langasta lähtien valmiiksi vaatteeksi omassa talossa. Finnkarelia lopetti toimintansa vuonna 2011.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Fonecta Finder

Materiaali ja pesuohjeet

75 % polyesteri / 25 % villa

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 73*
Lantion ympärys, cm 104
Pituus, cm 78

*=venyttämättömänä, vyötärökaitale osittain kuminauhoitettu. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!