Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finnkarelia, vadelmanpunainen kesähame - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Virke Oy:n Finnkarelia-tuotemerkin kesähame. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu ennen vuotta 1991, koska hameessa kokomerkintä “W.-Germany Gr. 40”. Valmistettu polyesteritrikoosta, jossa vadelmanpunaisella pohjalla valkoisia pieni kolmioita ja kukkakuosi. Yli polven -pituus, kellohelmainen. Vyötäröllä kapea vyötarökaitale. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla ja metallihakasella. Kokonaan vuoritettu. Hyväkuntoinen Suomessa valmistettu Finnkarelian kesähame arkeen tai kesäjuhlaan!

Yhdistä arkeen rennosti tennareiden ja T-paidan kanssa tai juhlaan mustaan juhlatoppiin ja avokkaisiin!

Kokomerkintä D38, sopinee myös koolle 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Finnkarelia / Virke Oy:stä

Toiminimi Virkkeen vaatekauppa ja tilauspukimo aloitti toimintansa vuonna 1945 Orimattilassa. Vuonna 1949 perustettiin Virke Oy ja vuonna 1955 Virke Oy työllisti jo 115 henkilöä. Vuonna 1973 Hämeenlinnaan perustettiin tehdasyksikkö. Tällöin Virkkeen palveluksessa oli 550 työntekijää. Virkkeen toiminta-ajatuksena on ollut helppohoitoisten, muodikkaiden vaatteiden valmistaminen kaikenkokoisille miehille ja naisille. Toimintaideana on valmistaa tuote langasta lähtien valmiiksi vaatteeksi omassa talossa. Finnkarelia lopetti toimintansa vuonna 2011.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Fonecta Finder

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % polyesteri
Vuori: 100 % polyamidi

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 80
Lantion ympärys, cm 120
Pituus, cm 63

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!