Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finnkarelia, Vintage-jakkupuku - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Finnkarelia Oy:n Suomessa valmistettu retrojakkuuku. Koska jakkupuku on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu 1960-luvulla. Ihana, raikas kuosi, jossa keltaista, oranssia, limenvihreää ja pinkkiä – ihana aikakautensa kuosi!

Kevyt jakkuosa, jossa pieni herrainkaulus. Yksirivinen kiinnitys muovinapeilla. Etutaskut. Aikakautensa mukaisesti kevyesti laatikkomainen malli. Toimii upeasti yksinään kesätakkina/-jakkuna!

Hameosa malliltaan ajaton, kynähamemalli. Kapea vyötärökaitale. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla ja napilla. Kokonaan vuoritettu.

Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja raikas Finnkarelian vintage-jakkupuku yhdessä tai erikseen käytettäväksi!

Kokomerkintä 40, mutta lähempänä kokoa 38. Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Finnkarelia / Virke Oy:stä

Toiminimi Virkkeen vaatekauppa ja tilauspukimo aloitti toimintansa vuonna 1945 Orimattilassa. Vuonna 1949 perustettiin Virke Oy ja vuonna 1955 Virke Oy työllisti jo 115 henkilöä. Vuonna 1973 Hämeenlinnaan perustettiin tehdasyksikkö. Tällöin Virkkeen palveluksessa oli 550 työntekijää. Virkkeen toiminta-ajatuksena on ollut helppohoitoisten, muodikkaiden vaatteiden valmistaminen kaikenkokoisille miehille ja naisille. Toimintaideana on valmistaa tuote langasta lähtien valmiiksi vaatteeksi omassa talossa. Finnkarelia lopetti toimintansa vuonna 2011.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Fonecta Finder

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: Puuvilla / polyesteri
Vuori: 100 % polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja

Mittataulukko

Jakku

Rinnan ympärys, cm 102
Helman ympärys, cm 100
Etupituus, cm (olka-helma) 61
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 38
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 57
Olan pituus, cm 12,5
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 52,5

Hame

Vyötärönympärys, cm 70
Lantionympärys, cm 100
Pituus, cm 57
Helman leveys, cm 114

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!