Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finnsiili, mintunvihreä jakku - L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Lahtelaisen Ermiso Oy:n Finnsiili-tuotemerkin mintunvihreä jakku. Koska jakku on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella 1980-luvulla. Valmistettu mintunvihreästä, pehmeästä puuvillasta. Valkoiset koristetikkaukset. Runsaasti yksityiskohtia: olalla metallinappikiinnitteiset epoletit, etukappaleella muotosaumat, joilla valetaskut. Kinnitys metallinapein. Lyhyet hihat. Erittäin hyväkuntoinen, hurmaava ja persoonallinen mintunvihreä jakku arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä D36 = D-mitoitettu koko 36. Sopinee paremmin koolle 40/42. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Ermiso Ky:stä

Ermiso Ky on lahtelaisen Soilituote Oy:n sisaryhtiö. Soilituote Oy:n perustajien Soili ja Aaro Kivikosken vanhimman pojan Kari Kivikosken vaimo Leena suunnitteli Soilituote Oy:n tuotteiden lisäksi vuonna 1974 perustetun Ermiso Ky:n nuorekkaampaa Lena-mallistoa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 112
Vyötärön ympärys, cm 116
Etupituus, cm (olka-helma) 62
Olan pituus, cm 15
Hihan pituus, cm 31

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!